idea_01

Idea

Nimemme juontaa Tampereen historian siipien havinasta. Tarkemmin, junapillien vihellyksestä ja kiskojen kolinasta. Asemapäällikkö Johan Gustav Johanssonin rouva Bertha oli melkoinen persoona, ja talo nimettiin hänen mukaansa vuonna 1997. Persoonallinen ja mieleenjäävä - sellaisen haluamme ravinteli Berthankin olevan.

AITOJA MAKUJA JA HARKITTUJA RUOKAELÄMYKSIÄ

Ei kaiken maailman keittiöitä, vaan aitoja makuja ja ruokanautintoja. Me Berthan pojat haluamme tarjota laadukkaan ja harkitun ravintolaelämyksen. Se ei saa olla mitään tiukkaa pönötystä, vaan ruuasta ja juomasta nauttimista ja rentoilua. Heitetään sekaan pippuria runsaalla kädellä, ja annetaan suolan maustaa ronskisti. Ja kaikkihan lähtee yksinkertaisesti hyvistä raaka-aineista. Ruoan pitää maistua oikealta, raaka-aineelta itseltään.

Meille on tärkeää, että käytössä on parhaat raaka-aineet – pieteetillä tuotettua tai kasvatettua – joko meiltä tai muilta. Tämän takia Berthaa voidaan kutsua glokaaliksi ravintolaksi, jossa tarjotaan nautittavia yhdistelmiä vuodenaikoja noudatellen. Tarjontamme muuttuu tuotteiden saatavuuden mukaan, joten voimme luvata, että meillä on joka viikko jotain uutta! Meillä koet elämyksiä, joissa yhdistyy kenties jo unohdetut maut ja uudet tuttavuudet.

Keittiökamera – näe miten herkullista ruokaa valmistetaan.

JUOMAT OHJAAVAT RUOKALISTAN SUUNNITTELUA

Sanotaan, että juomat juomat täydentävät ruokalistaa. Meillä juomia ei ole jätetty sivurooliin,vaan ne itseasiassa ohjaavat listan suunnittelua. Juomavalikoimamme elää jopa viikoittain ja tämän vuoksi meillä ei ole varsinaista juomalistaa. Valikoimamme koostuu mielenkiintoisista ja laadukkaista viineistä eri puolilta maailmaa. Juomasuositusten lisäksi voit kysyä kellarilistaustamme, jolta löytyy muuten erittäin rajatusti saatavia tuotteita.

Jos sinulla on mielessäsi viini valikoimiemme ulkopuolelta ja jota ehdottomasti haluat nauttia ruokasi kanssa, ilmoita toiveistasi etukäteen. Mahdollisuuksien rajoissa pyrimme hankkimaan sen sinulle – laitetaan järjestymään!

 

Menestyja_Merkki_2013_lev_200px

Tervetuloa Berthaan!

Bertha sijaitsee historiallisessa Rautatieläisten talossa aivan Tampereen ydinkeskustassa. Ruuan lisukkeeksi tarjolla on rauhallinen, viihtyisä ja mielenkiintoinen miljöö.

Varaa pöytä, kabinetti tai vaikka koko ravintola. Tervetuloa nauttimaan!

© 2017 Ravinteli Bertha
Maistuvaa ruokaa tarjoaa myös ravinteli Huber.
Sivun alkuun